Douchecabine met radio? Bouw een AquaSound systeem in!

Hoewel er complete inbouw douchecabines met radio te koop zijn, is er ook een alternatief. Een alternatief dat u in de regel veel geld kan besparen. U kunt namelijk ook zelf een radio voor in de douche inbouwen. Het AquaSound assortiment biedt verschillende High-End oplossingen om te genieten van uw favoriete muziek of radiostation in de douche of de badkamer. Alle AquaSound producten zijn waterdicht en dus zelfs in de douchecabine te gebruiken. U kunt zelf kiezen hoe u het liefst naar de radio in de douche luistert, dit kan via onze N-Joy badkamerradio met inbouw speakers maar het kan ook door enkel een waterdichte speaker in te bouwen waar u uw eigen device aan koppelt (via WiFi of Bluetooth). Het resultaat is hetzelfde; een badkamer of zelfs douchecabine vol muziek!

N-Joy; dé inbouw douche radio van AquaSound

Het N-Joy muzieksysteem is dé complete badkamer en/of douchecabine radio voorzien van de nieuwste technieken. De waterdichte radio bestaat uit een controller en twee inbouw badkamer speakers. Met de standaard meegeleverde magnetische wandhouder (welke tevens dienstdoet als lader) hangt u de N-Joy controller eenvoudig op een functionele plek in uw badkamer. Zo kunt u de radio ook gebruiken zonder dat u in de douche staat. Samen met de N-Joy controller stapt u vervolgens de douchecabine in om zo onder de douche alsnog van nummer of radiostation te wisselen. De controller is volledig waterdicht dus kan zonder problemen in de douche of in bad gebruikt worden. Met een extra wandhouder (zonder laadfunctie) is het ook mogelijk om de N-Joy controller een vaste locatie in de douche te geven.

De locatie van de badkamer speakers is vervolgens geheel aan u. Deze kunnen zowel binnen als buiten de douchecabine geplaatst worden. De inbouwmaten van de waterdichte AquaSound speakers lopen uiteen van 35 mm tot 79 mm. Zo is er praktisch voor elke badkamer of douchecabine een geschikte speaker te vinden.

De N-Joy Connect, onze nieuwste badkamerradio, werkt met een eigen app bibliotheek met daarin de zes populairste audio apps. Zo zet u eenvoudig uw favoriete streaming apps (Spotify, Deezer, Amazon Music, Tidal of Apple Music) op de badkamerradio (een abonnement kan vereist zijn). Met de app TuneIn Radio* heeft u gratis toegang tot ruim 100.000 radiostations, internationaal, nationaal en zelfs regionaal! Via het 5” touchscreen klikt u eenvoudig door radiostations of uw eigen Spotify afspeellijsten**. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen muziek op de N-Joy controller te zetten, met 12GB opslagruimte heeft u ruimte voor gemiddeld 3.000 nummers of ongeveer 150 uur aan muziek.

* WiFi vereist
** Premium account vereist

Radio in de douche via eigen device i.c.m. waterdichte badkamer speakers

Weet u al zeker dat u vooral met uw eigen device gaat streamen naar de inbouw doucheradio? Dan is de complete set-up wellicht overbodig. Het is ook mogelijk om enkel badkamer speakers in te bouwen met een WiFi of Bluetooth ontvanger. Zo koppelt u direct uw SmartPhone of Tablet aan de waterdichte plafond speakers en streamt u eenvoudig uw favoriete muziek of radiostation. Zoals hierboven al aangegeven zijn de speakers in te bouwen in elk verlaagd plafond met een diepte van 35 mm of meer.

Dit is de kleinst mogelijke en goedkoopste optie om zelf een douchecabine met radio te creëren. Sluit eenvoudig één of meerdere speakers aan in uw badkamer en geniet binnen een mum van tijd van een perfect geluid. De enige keuze die binnen deze optie nog gemaakt hoeft te worden is of u voor WiFi of Bluetooth speakers in de douche gaat.

Kies uit een WiFi of Bluetooth speakers in de douche

Als u enkel muziek in de badkamer gaat afspelen dan is Bluetooth vaak voldoende. Hoewel deze een afstandsbeperking heeft, met een binnenshuis bereik van 7 tot 9 meter, is dit voor de meeste badkamers meer dan voldoende. Wilt u juist in meerdere kamers tegelijkertijd (multiroom) naar uw favoriete muziek luisteren dan is WiFi de oplossing. Deze zijn ideaal te integreren door het gehele huis en maken het mogelijk om meerdere speakers tegelijkertijd te koppelen. WiFi badkamer speakers zitten op hetzelfde (thuis)netwerk als de audiobron en zijn daardoor altijd bereikbaar zolang u op ditzelfde netwerk zit met de audiobron.

Wilt u meer informatie over de N-Joy badkamerradio of juist over de waterdichte AquaSound speakers? Lees dan verder op onze website of zoek een dealer in de buurt om onze producten in de winkel te ervaren.

crossmenu