WiFi Inbouw Speakers

Wat is er nu mooier dan de dag swingend te beginnen door te luisteren naar uw favoriete muziek? In de badkamer, of keuken. Waar u maar wilt! De WiFi-Audio inbouw speakers zijn eenvoudig op te nemen in uw thuisnetwerk. Open Spotify op uw mobiel en kies uw favoriete muzieklijst of podcast. Stream de muziek direct over deze waterdichte inbouw speakers in hoge kwaliteit. Door het slimme besturingssysteem is het ook mogelijk om per ruimte uw muziek, individueel of tegelijk, af te spelen. Heeft u een iPhone dan kunt u ook gebruik maken van de AirPlay functionaliteit in de mobiele telefoon. 

Single & Multiroom inzetbaar
De waterdichte inbouw WiFi speakers van AquaSound laten zich niet beperken tot één ruimte. Het WiFi-Audiosysteem is multiroom inzetbaar. Vul uw hele huis met uw favoriete muziek of luister een spannende podcast.

Eén waterdicht audiosysteem, drie varianten

Er zijn drie verschillende uitvoeringen beschikbaar binnen de WiFi-Audiosystemen. Van Lite, Luxe tot Pro. Elke set kent eigen kenmerken en kwaliteiten. Het Lite model kenmerkt zich door de kleine inbouwdiepte van de WiFi-speakers maar met een goede geluidsprestatie. Grotere speakers worden, inclusief een versterker met meer vermogen, geleverd binnen de Luxe set. Deze set kent een royaler toonbereik. Gaat uw voorkeur uit naar maximale geluidskwaliteit met een groot bereik in de lage en hoge tonen? Dan is de Pro set precies wat u zoekt. De grootste speakers uit het AquaSound assortiment worden gecombineerd met de beste WiFi-Audio versterker.

*Liever een complete set inclusief radio? Bekijk hier ons N-Joy Music Center.

Lite

WMA30-RW

• WiFi-Audio versterker
• Rumba 45 watt speakerset

Luxe

WMA50-SW

• WiFi-Audio versterker
• Samba 65 watt speakerset

Pro

WMA70-ZW

• WiFi-Audio versterker
• Zumba 100 watt speakerset

Ervaringen van onze klanten

Bekijk hieronder een selectie aan ervaringen van enthousiaste gebruikers.

5.0
Gebaseerd op 27 beoordelingen
powered by Google
femke heijligersfemke heijligers
14:58 07 Jun 23
Goede kwaliteit en uitstekende service voor én na de aankoop!
SveneezySveneezy
14:34 07 Jun 23
De speakers geven spectaculair goed geluid. Ze blinderen ook hartstikke mooi in het plafond.De... service van Aquasound is onbetaalbaar! Ze zijn goed bereikbaar en staan ruim open voor vragen en advies.Zeker een aanrader.lees verder
Robbert RobbdijkersRobbert Robbdijkers
14:19 07 Jun 23
Zeer tevreden over dit product. Enige nadeel wat ik kan benoemen is dat de kinderen nog langer in... de badkamer bezig zijn.lees verder
Inge van de WaterInge van de Water
14:14 07 Jun 23
Hele fijne boxen voor in de badkamer gekocht, wat zijn we er blij mee! Geen losse muziekboxen meer... maar gewoon via je telefoon radio of spotify aanslingeren. Het werkt perfect, super snel en het geluid is waanzinnig, denk dat de buren ook mee kunnen genieten. Echt een fijne investering!lees verder
Rick VossenRick Vossen
13:08 07 Jun 23
Gebruik al ruim een jaar met veel plezier de N-Joy i.c.m. een bluetooth box. Zeer tevreden mee! Heb... ook geen enkel ander gebruiksvriendelijk alternatief kunnen vinden hiervoor.lees verder
Martin BeekMartin Beek
15:18 29 Jul 22
Ja hoor... ze bestaan echt nog... bedrijven die de klantvriendelijkheid en service hoog in het... vaandel hebben staan.Aquasound verdient deze 5 sterren ruimschoots.Als eigenaar van een verouderd ("overleden?") Wipod systeem kreeg ik van hun steeds weer meer dan uitstekende, snelle en duidelijke reacties om het systeem weer functioneel te maken.Naar verwachting benodigde onderdelen werden snel toegestuurd en werd zelfs aangeboden om het geheel naar hun op te sturen om met hun specifieke deskundigheid en apparatuur te testen.Dit uiteindelijk gedaan en ook nu weer snel afgewerkt en geïnformeerd.Resultaat: Wipod "gereanimeerd" en kan er weer jaren tegen.Kosten.... verwaarloosbaar:"SERVICE VAN DE ZAAK!!!"Waar kom je dat nog tegen!!!CHAPEAU 👌👌👌Mocht het ooit weer nodig zijn komt er zeker weer een fijn systeem van Aquasound.lees verder
John van der VeenJohn van der Veen
21:15 04 Jan 22
Ik kan hier een heel verhaal neer zetten maar alle reviews hieronder geven het al aan. Zéér klant-... en servicegericht bedrijf. Verlenen echt alle medewerking, telefonisch of via mail, om het 100% in orde te krijgen. Kreeg in het begin zelf het geluid niet helemaal naar de zin, nu prima voor elkaar. Geweldig tevreden, prima systeem, Njoy controller + wifi speakers. Zo zou het overal qua service moeten zijn!lees verder
Rick BastenRick Basten
08:31 07 Apr 20
Geweldig bedrijf!!Eerder al eens een set van AquaSound gehad waar ik altijd veel plezier van gehad... heb. Met de verbouwing van de nieuwe badkamer weer gekozen voor een systeem van AquaSound. Ik heb gekozen voor de Move Speakers met de N-Joy controller, totaal geen spijt van. Goed geluid en een controller die eigenlijk op zichzelf al een decoratie op de muur is.Helaas ging de controller kapot maar door een uitstekende service had ik met een paar dagen (!!!) al een nieuwe controller in huis, deze service vind je bijna nergens meer.Voorafgaand aan de aankoop contact gehad om advies in te winnen, tijdens de installatie contact gehad over de installatie en achteraf contact gehad over de controller. Altijd snelle en correcte reacties. Zeker een aanrader!lees verder
bennie .bokobennie .boko
12:38 18 Oct 19
Veel problemen ondervonden door een probleem hier met Bluetooth. binnen no-time kreeg ik een andere... versterker opgestuurd. Maar ook die werkte niet zoals het moest. Dus lag het probleem hier in of rond het huis wat het BT signaal stoorde en waardoor de verbinding steeds weg viel.telkens een ontzettend goede ondersteuning gehad van Aquasound , en net zo lang bezig geweest dat we het goed werkend kregen ! en dat is gelukt ! de service en aftersales is perfect waar heel veel andere bedrijven een puntje aan kunnen zuigen..ontzettend bedankt !!lees verder
jurgen dokterjurgen dokter
06:36 12 Jun 19
Enkele keren wat probleempjes gehad met mijn N-Joy controller. Ik krijg direct een RMA formulier... opgestuurd en ze willen hem direct kosteloos repareren/vervangen. Een keer door eigen schuld het scherm gebroken. Bij inlevering van de oude en het bijbetalen van een bedrag kon ik een nieuwe ontvangen. Top geregeld!lees verder
js_loader

WiFi-Audio Versterkers

De WiFi-Audio versterkers in de sets zorgen voor ontvangst van de stream en doorgifte van het geluid naar de speakers. WiFi-audio heeft een groter bereik dan Bluetooth. Hoe groter uw thuisnetwerk, des te groter het bereik. De WiFi-Audio versterker neemt u eenmalig op in uw thuisnetwerk. Dat kan via WiFi, maar beter nog, met een LAN-kabel. De versterker is dan direct in uw thuisnetwerk opgenomen. Door de compacte afmeting van de versterkers passen ze eenvoudig door het speakergat. Zo kunt u de versterker achter het plafond plaatsen. Veilig en uit het zicht.

Aansluitingen WiFi Speaker versterker

De compacte, maar krachtige, versterkers hebben diverse aansluitingen om ze zo goed mogelijk te kunnen integreren. De kleinste WiFi-audio versterker in het AquaSound programma meet niet groter dan 115 x 85 x 30 millimeter en past daarmee gemakkelijk door het speakergat van onze kleinste WiFi inbouw speakers.

1. WiFi antenne

U kunt ervoor kiezen om de versterkers via WiFi in uw thuisnetwerk op te nemen. U doorloopt de first-time stappen in de Smart Sonix app op uw mobiele telefoon om de versterker eenmalig in uw thuisnetwerk op te nemen.

De versterker die geleverd wordt met de WMA30-RW (Lite variant) heeft een geïntegreerde WiFi antenne.

2. LAN-aansluiting

Beter, stabieler en makkelijker is het om de versterkers in uw thuisnetwerk op te nemen door gebruik te maken van een LAN-kabel. De versterker wordt dan automatisch opgenomen in uw thuisnetwerk en is direct klaar voor gebruik.

3. Line-IN, extern geluid koppelen

De Line-IN aansluiting kan gebruikt worden om een externe bron, zoals een TV, aan te sluiten. Het geluid van deze TV zal dan hoorbaar zijn over de speakers. De versterker schakelt automatisch om, u hoeft hier niets voor te doen.

4. Speaker aansluiting

Er kunnen twee waterdichte WiFi inbouw speakers aangesloten worden op de versterker. Hiervoor kunt u de meegeleverde speakerkabel gebruiken, maar u mag ook uw eigen speakerkabel gebruiken als een langere of andere gewenst is.

5. DC aansluiting

De meegeleverde blokadapter sluit u hierop aan.

Drie vermogens

U kunt uit drie varianten WiFi-Audio versterkers kiezen. De 30W, 50W of de 70W versterker. In combinatie met de kleinste waterdichte WiFi speakers uit het AquaSound programma, is de 30W versterker ideaal voor fijne muziek op de achtergrond. Deze set-up levert prima geluid en het volume kan nog steeds vrij hard.

Heeft u liever meer power? Dan is de 50W het model. Zowel de lage en hoge tonen komen beter tot hun recht door de grotere speakerset die bij deze combinatie geleverd wordt.

De 70W versterker is voor iedereen die de muziek lekker hard wil zetten, maar nog steeds wil genieten van loepzuiver geluid. Meer vermogen gecombineerd met de grootste speakerset uit het AquaSound programma laat ook op laag volume alle tonen beter tot zijn recht komen!

App voor eenvoudig gebruik

Alle AquaSound WiFi-Audio versterkers die in uw thuisnetwerk zijn opgenomen zijn direct benaderbaar met uw smartphone. Apple-gebruikers kunnen direct streamen middels Airplay. Ook met Spotify Premium kunt u een Wifi-Audio versterker selecteren en direct streamen.

Voor Android-gebruikers (maar optioneel ook voor iOS) hebben we ook een handige app, die overzichtelijk één of meerdere WiFi-Audio versterkers in het scherm weergeeft. Vanuit de app kan direct Spotify, TuneIn, Tidal of Amazon Music gestart worden. Selecteer en speel. Betrouwbaar, makkelijk en snel.

Kies uw kleur
Alle WiFi inbouw speakers zijn leverbaar in de kleuren wit, mat zwart of mat chroom. Zo stemt u het design gemakkelijk af aan de omgeving waar de speakers geplaatst worden.

WiFi inbouw speakers voor de badkamer

De AquaSound plafondspeakers zijn waterdicht en kunnen direct ingebouwd worden in het verlaagde plafond van uw badkamer. Ook onder de veranda zullen de speakers uitstekend presteren. Natuurlijk kunnen deze speakers ook in het plafond van uw keuken of kamer geïnstalleerd worden. De inbouwspeakers zijn beschikbaar in drie uitvoeringen.

Rumba / Lite

Verrassend breed geluid (mits goed ingebouwd), weinig inbouwruimte en voor een beperkt budget. Dat is hoe de Rumba inbouw speaker zich laat samenvatten. Laat het kleine formaat u niet van de wijs brengen, de Rumba heeft veel in zijn mars.

• Piekvermogen
• Afmetingen
• Gatmaat
• Classificatie
• Kleuren

45 Watt MAX
116 x 51 mm (D x h)
100 mm
IPX4
Wit, Mat Zwart, Mat Chroom

Samba / Luxe

Het formaat van de Samba is wat groter dan zijn kleine broer. Hierdoor levert deze Wifi inbouw speaker perfecte weergave in de hoge en lage tonen. Het is een uitstekende keuze als u wilt genieten van royaal toonbereik.

• Piekvermogen
• Afmetingen
• Gatmaat
• Classificatie
• Kleuren

65 Watt MAX
195 x 78 mm (D x h)
175 mm
IPX4
Wit, Mat Zwart, Mat Chroom

Zumba / Pro

De Zumba speakers zijn de grootste speakerset uit het AquaSound programma. Hier verzekert u zichzelf van een ultieme geluidservaring in de badkamer, keuken of andere ruimte. Bouw de Zumba WiFi Speakers goed in en ervaar een breed toonbereik en zuiver geluid.

• Piekvermogen
• Afmetingen
• Gatmaat
• Classificatie
• Kleuren

100 Watt MAX
226 x 81 mm (D x h)
206 mm
IPX4
Wit, Mat Zwart, Mat Chroom

Technische specificaties

Hieronder zijn de specificaties en gebruikshandleidingen te vinden van onze WiFi gebaseerde Audiosystemen. Deze zijn verkrijgbaar in Lite, Luxe en Pro uitvoeringen.

Lite

WMA30-RW

WiFi-Audio Versterker

Piekvermogen
Afmetingen
Instellingen app
Aansluitingen
Adapter

2x 30 Watt MAX
100 x 80 x 20 mm
iOS en Android
WiFi, UTP, RCA
12 V, 3.0 A

Rumba Speakerset

Piekvermogen
Afmetingen
Gatmaat
Classificatie
Kleuren

45 Watt MAX
116 x 51 mm (D x h)
100 mm
IPX4
Wit, Mat Zwart, Mat Chroom

Luxe

WMA50-SW

WiFi-Audio Versterker

Piekvermogen
Afmetingen
Instellingen app
Aansluitingen
Adapter

2x 50 Watt MAX
120 x 115 x 40 mm
iOS en Android
WiFi, UTP, RCA
12 V, 3.5 A

Samba Speakerset

Piekvermogen
Afmetingen
Gatmaat
Classificatie
Kleuren

65 Watt MAX
195 x 78 mm (D x h)
175 mm
IPX4
Wit, Mat Zwart, Mat Chroom

Pro

WMA70-ZW

WiFi-Audio Versterker

Piekvermogen
Afmetingen
Instellingen app
Aansluitingen
Adapter

2x 70 Watt MAX
120 x 115 x 40 mm
iOS en Android
WiFi, UTP, RCA
24 V, 3.5 A

Zumba Speakerset

Piekvermogen
Afmetingen
Gatmaat
Classificatie
Kleuren

100 Watt MAX
226 x 81 mm (D x h)
206 mm
IPX4
Wit, Mat Zwart, Mat Chroom

crossmenuchevron-down