Hotelkamer Audio

Een nieuw tijdperk is aangebroken... Bring Your Own Device (BYOD) is de nieuwe trend. De hedendaagse gast wil niets liever dan muziek streamen vanaf zijn eigen mobiele device. BYOD wordt hiermee een belangrijk speerpunt voor uw hotel, waardoor de gast juist voor uw hotel kiest.

Hotel Audio by AquaSound biedt eenvoudig integreerbare waterdichte audiosystemen voor toepassing in de hotelkamer - of badkamer. Deze systemen zijn onderhoudsvrij en altijd Ready to Use. De bron is altijd het smart device van de gast zelf. Immers, daar staan de persoonlijke liedjes of apps als Spotify, Deezer of TuneIN op. Uw gast voelt zich hierdoor nog sneller thuis in uw hotel.


Vanaf elke Smart-device

Ontspannen met persoonlijke muziek van de gast zelf - afgespeeld vanaf smartphone, tablet of laptop - eenvoudig gekoppeld via Bluetooth protocol. Met een persoonlijke muziekbeleving ervaart uw klant al snel het gevoel van thuis. Een onlangs gehouden marktonderzoek* leerde dat het grootste deel van de hotelgasten een eigen device meebrengt naar de hotelkamer. Deze apparaten worden steeds vaker gebruikt om audio te streamen.

Wist u dat...
• 77% van de gasten zijn/haar mobiel wil gebruiken als streaming audiobron binnen de hotelkamer?
• 54% van de gasten ook wil kunnen streamen vanaf een tablet?
• 64% van de gasten audio wil streamen vanaf een laptop?
• 69% van de gasten € 3,50 tot € 5,50 meer over heeft voor een hotelkamer met Bluetooth functionaliteit?

Kortom: BYOD-integratie binnen de hospitality branche is niet meer weg te denken en biedt voor u nieuwe kansen. De gast aan u binden met nieuwe easy-to-use producten. Lees hieronder hoe de Hotel Audio producten werken en hoe deze uw toegevoegde waarde kunnen verhogen.

Hoe het werkt

Elk product - voor elke individuele hotelkamer - wordt en fabrique gepersonaliseerd geleverd. Drie unieke settings dienen door u opgegeven te worden. Wij doen de rest.

Limiteren maximale volume

Het maximale volume wordt vooraf gefixeerd. Zo kan een gast nooit overlast veroorzaken bij een van de buurkamers, maar hij kan wel optimaal genieten van hoge kwaliteit muziek, gestreamd vanaf zijn eigen device.

Unieke Bluetooth naam

Unieke Bluetooth naam, bijvoorbeeld "Kamer 301", "Kamer 302" of "Room 412", maar ook "Hotel ter Eijk / 416". Alles is mogelijk. U geeft de namen door en wij zorgen dat elk systeem z'n eigen unieke ID heeft.

Unieke PIN code

Een unieke 4-cijferige code zorgt ervoor dat elke gast alleen met het apparaat kan koppelen waarvan hij de code vindt in zijn/haar kamer. Zo kan er nooit per ongeluk gekoppeld worden met een apparaat in een buurkamer.

Stabliele Bluetooth verbinding

De Bluetooth 4.0 technologie - welke geïntegreerd is in alle producten - zorgt voor een stabiele en storingsvrije geluidsoverdracht tot wel tien meter. Eenmaal een iPhone of Android gekoppeld kan uw gast zich vrij door de gehele kamer bewegen en de muziek streamen van zijn of haar keuze.

Drie unieke oplossingen

Voor elke situatie is er een hotelkamer audio-oplossing beschikbaar. Drie systemen, met ieder z'n eigen specificaties. Of het nu gaat om 10 hotelkamers of om 1 suite. Een passende oplossing is altijd te creëren, binnen uw budget. Neem vrijblijvend contact op.

Sound Bar

Waterdicht

• Bluetooth 4.0
• 25 watt MAX vermogen
• IPX4 waterdicht
• Multi positioneerbaar

Music Center

Inbouw

• Bluetooth versterker
• 45 watt MAX vermogen
• IPX4 waterdicht
• Twist inbouwspeakers

Music Center

Opbouw

• Bluetooth versterker
• 20 watt MAX vermogen
• Cha-Cha opbouwspeakers

Waterdichte Bluetooth Sound-Bar

Het minimalistische en strakke design zorgt ervoor dat deze opbouw speaker een ware blikvanger is. Perfect te plaatsen aan de wand, bijvoorbeeld onder een TV, maar vanwege zijn waterdichte eigenschappen behoort ook de badkamer tot de opties.

Liever de Sound-Bar mobiel inzetten? Met de slimme voet zijn er meerdere posities mogelijk. Zo plaatst u de waterdichte Bluetooth speaker horizontaal of verticaal waar u maar wilt.

Bluetooth vormt het standaard protocol om uw gasten optimaal te laten genieten van muziek, vanaf zijn/haar persoonlijke smart device. Deze Sound-Bar zal de muziek verfijnd - maar niet te hard - laten klinken. En uw gast? Die voelt zich even helemaal als thuis.

Vier manieren

De Sound-Bar kan op vier manieren geplaatst worden. De Bluetooth speaker kan op de voet horizontaal of verticaal geplaatst worden. Tevens wordt er een wandhouder meegeleverd. Hiermee kan de Sound-Bar op de wand gemonteerd worden, zowel horizontaal als verticaal.

Het installeren van deze speaker hoeft niet langer te duren dan zo’n 8-10 minuten. Een installateur draait er z’n hand niet voor om. Zo worden de installatiekosten tot een minimum beperkt. Het is maar net hoe u de speaker wilt plaatsen.

Programmeerbaar

Uiteraard kan ook deze Bluetooth Sound-Bar voorzien worden van unieke instellingen.

Limiteren maximale volume

Het maximale volume wordt vooraf gefixeerd. Zo kan een gast nooit overlast veroorzaken bij een van de buurkamers, maar hij kan wel optimaal genieten van hoge kwaliteit muziek, gestreamd vanaf zijn eigen device.

Unieke Bluetooth naam

Unieke Bluetooth naam, bijvoorbeeld "Kamer 301", "Kamer 302" of "Room 412", maar ook "Hotel ter Eijk / 416". Alles is mogelijk. U geeft de namen door en wij zorgen dat elk systeem z'n eigen unieke ID heeft.

Auto power off

Zodra de gebruiker de Sound-Bar aanzet heeft deze zo’n 3 minuten de tijd om de Bluetooth connectie tot stand te brengen, zonder PIN-code. Gebeurt er niets binnen de 3 minuten, dan zal de Sound-Bar automatisch uitschakelen, om te voorkomen dat een ongewenste gebruiker met de Sound-Bar koppelt. Makkelijk, veilig en betrouwbaar.

Aansluitingen

AUX IN

Een AUX aansluiting is voorzien. Hierop kan een externe bron, bijvoorbeeld een TV, worden aangesloten. Is er geen Bluetooth koppeling gemaakt, dan zal de Sound-Bar het geluid van de AUX laten horen.

Adapter

De Sound-Bar heeft een vermogen van 25 Watt. Dit vermogen wordt geleverd door een gestabiliseerde voeding van 230 V / 12 V.

Hotelkamer audio laat u heerlijk ontspannen
Natuurlijk met uw eigen favoriete muziek

Bluetooth Music Center

Dit Bluetooth Music Center kan gezien worden als het go-to systeem binnen de Hotel Audio range, met premium specificaties. Ingebouwd in het verlaagde plafond of in de achterwand van de bedombouw is dit systeem bijna een must-have in elke hotelkamer. De kleine inbouw speakers (rond 130 mm) geven samen met de compacte Bluetooth 4.0 versterker een prima geluidservaring voor de hedendaagse, veeleisende, gast.

Naast een Bluetooth systeem met plafond speakers is er ook een systeem met de Cha-Cha opbouw speakers binnen de Hotel Audio range. Middels de montageplaat is de speaker eenvoudig tegen een wand te monteren. Een hotelkamer kan zo snel en eenvoudig van hoogwaardige Bluetooth audio worden voorzien. De kleine Cha-Cha speakers zijn slechts 136 mm hoog en kunnen samen met de compacte versterker de hedendaagse gast van ongekende audio voorzien.

Gemakkelijk te installeren, gemakkelijk te gebruiken

De compacte, maar krachtige versterkers zijn eenvoudig te installeren en aan te sluiten. De Bluetooth versterker meet niet groter dan 110 x 88 x 45 millimeter en past daarmee zelfs door het speakergat van onze kleinste inbouw speakers. Eenmaal geïnstalleerd en aangesloten is een mobiele telefoon of tablet in een handomdraai gekoppeld, zonder poes-pas. Zoek in uw mobiele telefoon onder Bluetooth apparaten, koppelen en genieten maar.

Het installeren van deze speaker hoeft niet langer te duren dan zo’n 8-10 minuten. Een eitje voor een installateur en zo worden de installatiekosten beperkt. Het is maar net hoe u de speakers wilt plaatsen in de hotelkamer.

Programmeerbaar

Uiteraard kan ook de Bluetooth Music Center voorzien worden van unieke instellingen.

Limiteren maximale volume

Doordat het maximale volume vooraf wordt gefixeerd kan een gast geen overlast veroorzaken bij andere hotelgasten. Wel kan de gast optimaal genieten van hoge kwaliteit muziek, gestreamd vanaf zijn eigen device.

Unieke Bluetooth naam

Per hotelkamer kan de set een unieke Bluetooth naam krijgen. Bijvoorbeeld "Kamer 301", "Kamer 302" of "Room 412", maar ook "Hotel ter Eijk / 416". Alles is mogelijk. Nadat u de namen heeft doorgegeven zorgen wij dat elk systeem een eigen unieke ID heeft.

Unieke PIN code

Een unieke 4-cijferige code zorgt ervoor dat elke gast alleen met het apparaat kan koppelen waarvan hij de code vindt in zijn/haar kamer. Zo kan er nooit per ongeluk gekoppeld worden met een apparaat in een buurkamer.

Aansluitingen

AUX IN

Ook deze complete waterdichte Hotelkamer audiosystemen worden geleverd met een AUX-aansluiting. Hier kan een externe bron, zoals een TV, op worden aangesloten. Op het moment dat er geen Bluetooth koppeling is zal er automatisch omgeschakeld worden naar het geluid van de AUX.

Adapter

De versterker heeft een vermogen van 50 Watt. Dit vermogen wordt geleverd door een gestabiliseerde voeding van 230 V / 12 V.

Twist - Inbouwspeakers

De Twist speakerset heeft zich al heel wat jaren bewezen. Een prima geluidweergave verpakt in een kleine speaker voor een scherpe prijs. Met een inbouwdiepte van slechts 43 millimeter vindt deze inbouw speakerset overal een plaats.

• Piekvermogen
• Afmetingen
• Gatmaat
• Classificatie
• Kleuren

45 Watt MAX
135 x 43 mm (D x h)
110 mm
IPX4
Wit, Mat Zwart, Mat Chroom

Cha-Cha - Opbouwspeakers

Middels de montageplaat is de Cha-Cha eenvoudig tegen een wand te monteren. Een hotelkamer kan zo snel en eenvoudig met hoogwaardige Bluetooth audio worden uitgerust. De kleine Cha-Cha speakers zijn slechts 136 mm hoog en kunnen samen met de compacte versterker de hedendaagse gast van ongekende audio kwaliteit voorzien.

• Piekvermogen
• Afmetingen
• Draaibaar
• Kleuren

40 Watt MAX
136 x 80 x 115 mm (H x W x D)
Ja
Wit, Zwart

Wie zijn wij?

Hotelroom Audio by AquaSound is ontstaan uit de drive om producten gebruiksvriendelijker en easy to use te maken binnen de hotelkamer. Geen lastige installaties, maar gewoon producten die - nadat de stekker in het stopcontact geprikt is - direct te gebruiken zijn. Technische kennis voor de installatie of voor het gebruik is niet nodig... Dat noemen wij Plug en Play. En dat is ons doel.

Thank you for your interest in our Hotelroom Audio products! Please fill in this form and we'll get back to you as soon as possible.

crossmenuchevron-down