N-Joy badkamerradio, voorzien van de nieuwste technieken

Onze N-Joy badkamerradio is al jaren dé radio voor muziek in de badkamer. Met zijn magnetische wandhouder, waterdichte controller en veelzijdigheid in gebruik is het de oplossing voor elke badkamer of sauna. Maar steeds vaker horen we dat de N-Joy radio op andere plaatsen wordt gebruikt. Want in combinatie met onze waterdichte speakers luistert u ook eenvoudig uw favoriete muziek op de veranda, in de tuin of keuken of zelfs op de boot of (sta)caravan. Juist omdat de N-Joy radio op meer en meer locaties wordt toegepast hebben we een nieuwe optie toegevoegd. De N-Joy Wifiradio, ofwel de N-Joy×. Met een groter en stabieler bereik, de mogelijkheid tot multiroom luisteren en geen ‘drops’ meer in de muziek. In dit blog behandelen we de oude Bluetooth N-joy radio en vergelijken deze met de nieuwe N-Joy× Wifiradio.

De vertrouwde N-Joy radio

De N-Joy radio op basis van Bluetooth verdwijnt niet nu er een nieuwe Wifi versie beschikbaar is. Bluetooth is namelijk nog steeds een uitstekende techniek zolang u er geen onrealistische verwachtingen bij heeft. Zo is het ideaal wanneer u de N-Joy radio enkel gebruikt als badkamerradio. Met een bereik tot negen meter is dit zelfs voor de grote badkamers ruim voldoende. Er kan één set speakers (dus twee speakers) gekoppeld worden waardoor de badkamer (en douchecabine) eenvoudig gevuld wordt met uw favoriete muziek.

De werking van de waterdichte N-Joy controller is intuïtief, zoals de onderstaande video laat zien is er niets ingewikkelds aan. De N-Joy controller met 5″ touchscreen is geheel waterdicht en kan dus onder de douche of in bad meegenomen worden. Met twee drukken op het scherm luistert u al naar het internetradiostation van uw voorkeur of uw Spotify afspeellijsten (premium account vereist). Maar met 12GB intern geheugen zet u ook eenvoudig uw eigen muziek op de N-Joy controller. Alles om optimaal te genieten van uw badkamer. En dat zonder dat u een Smartphone of ander apparaat hoeft te koppelen, al is dit uiteraard wel mogelijk!

De voordelen van een N-Joy× radio met Wifi

De N-Joy× verschilt qua gebruik niet van de N-Joy radio. Ook hier speelt u met twee drukken op het scherm uw favoriete radiostation, eigen muziek of Spotify afspeellijsten af. Het verschil zit in de verbinding tussen de radio en de speakers. In plaats van Bluetooth gebeurt dit bij de N-Joy× via Wifi. Zowel de radio als de speakers worden met het thuisnetwerk verbonden waardoor er geen afstandsbeperkingen meer zijn (op die van het bereik van het Wifi netwerk na). Hierdoor zijn er nagenoeg geen ‘drops’ meer tijdens het afspelen van muziek. Maar nog belangrijker is dat de N-Joy× radio geschikt is voor meerdere zones. Er kunnen tot acht paar speakers gekoppeld worden (dus zestien speakers). Zo gebruikt u de N-Joy× wifi badkamerradio eenvoudig op meer plaatsen in huis dan alleen in de badkamer. Uiteraard is ook deze radio compleet waterdicht. Luister eenvoudig multiroom of kies via de controller via welke speakers uw muziek wordt afgespeeld. Naast de verbeterde geluidskwaliteit van Wifi vs. Bluetooth (11 Mbit/s vs. 2,1 Mbit/s) is het dan ook vooral nog meer gebruikersgemak. De N-Joy× is een badkamerradio die u ook buiten de badkamer van nog meer muziek laat genieten!

Toepassingen voor de N-Joy× radio

Dankzij de bovenstaande voordelen van de N-Joy× radio is deze veel breder in te zetten dan enkel in de badkamer. Het is de ideale oplossing als u op zoek bent naar Wifi inbouw speakers voor het hele huis. Waar de bekende merken als Sonos enkel met opbouw speakers werken biedt AquaSound een breed assortiment inbouw speakers die zelfs in praktisch elke gewenste kleur gemaakt kunnen worden. Aangezien ook de N-Joy× compleet waterdicht is, en al de AquaSound speakers waterdicht zijn, is het de ideale oplossing voor multiroom radio. Geniet van uw lievelingsmuziek in de tuin, keuken, onder de veranda of terwijl u zit te relaxen in de jacuzzi of de kajuit van uw boot. De N-Joy× is een multifunctionele Wifi radio welke overal gebruikt of ingebouwd kan worden!

Bekijk de N-Joy× hier.

crossmenu