Draadloze speakers met Wifi

De meeste draadloze Wifi speakers zijn losse speakers die op een ingebouwde accu of batterij werken. Dit type speaker is ideaal om mee te nemen naar het zwembad, het park of op vakantie. Het zijn de perfecte mobiele speakers. Maar in thuissituaties zijn ze niet altijd ideaal. Vooral de ingebouwde accu is een nadeel, na een aantal uur moet de draadloze speaker toch opgeladen worden aan een stroompunt. Om ook thuis te genieten van optimaal geluid via Wifi heeft AquaSound een uitgebreid assortiment inbouw Wifi speakers. Speakers die overal in en om het huis ingebouwd kunnen worden zodat u altijd naar uw favoriete muziek of podcast kunt luisteren.

Waarom Wifi speakers inbouwen?

Naast de losse of mobiele Wifi speaker is er ook een breed aanbod opbouw (of niet-inbouw) speakers. Denk aan de speakers van o.a. Sonos. Dit type speaker heeft wel een vaste voeding nodig (220v), maar staat of hangt. De meeste speakers uit het AquaSound assortiment worden juist ingebouwd in valse plafonds of valse wanden. Zo wordt de ruimte optimaal benut. Maar ook komt het inbouwen van speakers de geluidskwaliteit ten goede. In veel handleidingen van opbouw speakers staat namelijk een minimale afstand van de muur om tot een beter geluid te komen. Hierdoor worden de locaties voor dergelijke speakers vaak beperkt of komt de speaker al snel in de weg te staan. Een bijkomend probleem is dat het mooi wegwerken van de kabels een hele opgave kan worden.

Inbouw speakers benutten de aanwezige ruimte juist ideaal. Daarnaast is dit type speaker ontworpen om ingebouwd tot het mooiste geluid te komen. Zeker in kleine ruimtes geven inbouw speakers in de regel een mooier geluid. Door het gebruik van een backbox wordt voorkomen dat vibraties worden overgebracht naar het plafond of de wand. Zo weet u dus zeker dat er zich geen akoestische problemen kunnen voordoen.

Wifi speakers waar u maar wilt

Alle speakers in het AquaSound assortiment zijn waterdicht. Ze zijn speciaal ontworpen om te gebruiken als badkamer speakers, maar kunnen ook zeer goed als buiten speakers gebruikt worden. Aangezien de badkamer gelijk staat aan veel vocht, zijn al onze speakers minimaal voorzien van een waterdichtheidsgraad IPX4. Dit is ook ruim voldoende voor buiten gebruik. Sommige speakers in het AquaSound programma hebben zelfs de IPX6 rating, waardoor ze in de volle regen blijven functioneren.

Maar ook als u zoekt naar een stijlvolle manier om draadloze Wifi speakers in de keuken, slaapkamer of woonkamer in te bouwen zit u bij ons goed. Op aanvraag kunnen we de speakers leveren in meer dan 200 RAL-kleuren. Zo passen de speakers perfect bij uw interieur. Het AquaSound assortiment bestaat uit zeven verschillende Wifi speakers. Ze verschillen van elkaar wat betreft vorm, inbouwmaat of geluidskwaliteit. Kies dus eenvoudig uw favoriete speaker en bouw deze in waar u wilt. Als u kiest voor onze Wifi speakers dan kunnen deze eenvoudig Multiroom (tegelijkertijd luisteren in meerdere kamers) gebruikt worden, precies zoals u van Wifi speakers verwacht. Wifi speakers zijn gemakkelijk uit te breiden en te integreren door het hele huis. De speaker zit op hetzelfde (thuis)netwerk als de telefoon en is daardoor altijd bereikbaar zolang u op ditzelfde netwerk zit met de audiobron. Ook kunnen er meerdere apparaten gekoppelde worden met de Wifi speakers, zo bent u nog flexibeler.

crossmenu