Buiten speakers met Wifi

Uw favoriete muziek op de achtergrond tijdens een barbecue in de tuin, een ontspannen muziekje tijdens het zonnen, spelen in het zwembad of gewoon als u aan het tuinieren bent? Buiten muziek luisteren staat vaak gelijk aan het hard aanzetten van de radio binnen, zodat deze buiten nog net te horen is. Of door te werken met draadloze bluetooth speakers, waarvan de batterij precies op het verkeerde moment leeg raakt. Dit alles is verleden tijd door buiten Wifi speakers van AquaSound te installeren. Het mooie is dat de speakers het hele jaar buiten kunnen blijven. In een eerder blog hebben we de voordelen van onze Wifi inbouw speakers al toegelicht. En die voordelen zijn ook buiten (in de tuin) van toepassing! Is Wifi, voor multiroom gebruik van de speakers, overbodig? Lees dan het blog over waterdichte Bluetooth speakers voor buiten.

Waterdichte Wifi speakers voor buiten

Uiteraard het belangrijkste punt voor Wifi speakers die buiten gebruikt kunnen worden, is dat ze tegen alle weersomstandigheden kunnen. De Wifi speakers van AquaSound zijn speciaal ontworpen voor de vochtigste kamer van het huis, de badkamer. Zo maakt u met ons assortiment eenvoudig zelf een douchecabine met radio. Maar de toepassing van ons assortiment stopt niet in de badkamer. Het is enkel een uiterste dat onze speakers aankunnen. De badkamer staat namelijk gelijk aan veel vocht, daarom dat al onze speakers minimaal voorzien zijn van een waterdichtheidsgraad IPX4. Dit is ook ruim voldoende voor buiten gebruik. Sommige speakers in het AquaSound programma hebben zelfs de IPX6 rating, waardoor ze zelfs in de volle regen blijven functioneren

Het AquaSound assortiment bestaat uit zeven verschillende badkamer speakers, die allemaal buiten als Wifi speakers te gebruiken zijn. Ze verschillen van elkaar wat betreft vorm, inbouwmaat of geluidskwaliteit. Zo kunt u dus zelf kijken wat u belangrijk vindt voor uw buiten speakers. Onze speakers zijn standaard leverbaar in de kleuren wit, zwart of mat chroom. Maar hoe leuk is het om de buiten inbouw speakers perfect te laten passen bij de rest van de tuin? Op aanvraag kunnen we de speakers leveren in meer dan 200 RAL-kleuren. Zo geeft u uw speakers een unieke touch en blend het mooi in met de rest van de tuin.

De beste Wifi speaker voor buiten

Hoewel alle AquaSound speakers buiten gebruikt kunnen worden, hebben we zelf een favoriete speaker voor buiten: de Jazz Exterme. Deze speaker kan tegen de extreme weersomstandigheden en is daarmee een gegarandeerd succes op elke buiten locatie. Of het nu in een boot, tuin of balkon is. De Jazz Extreme heeft geen problemen met temperaturen van -25 tot +100 graden Celsius. Het is daarmee ook de ideale Sauna speaker en dat zegt misschien wel genoeg over wat deze speaker allemaal aankan.

De Jazz Extreme kan net als alle andere AquaSound speakers worden aangesloten op zowel een Bluetooth- of Wifi-ontvanger. U kiest simpelweg de gewenste speaker uit en maakt vervolgens de keuze tussen de manier waarop u muziek wilt afspelen. Maar u kunt ook een stap verder gaan en de badkamerradio opnemen in uw installatie.

Of kies voor een waterdichte Wifi radio buiten

Dankzij de Wifi-ontvanger gebruikt u eenvoudig uw eigen device als audiobron voor de Wifi speakers buiten. Maar u kunt de installatie ook uitbreiden met een extra audiobron. De waterdichte radio van AquaSound, het N-Joy Music Center laat u eenvoudig naar Spotify, internetradio of uw favoriete muziek luisteren (12GB opslagcapaciteit). Ook deze radio is ontworpen voor het gebruik in de badkamer, zelfs voor het gebruik in de douchecabine. Regen of andere weersomstandigheden zijn dan ook geen enkel probleem. Het N-Joy Music Center is voorzien van een 5″ touchscreen met een eenvoudig te gebruiken interface. Zo luistert u buiten in de tuin naar uw favoriete muziek of radiostation. Wel belangrijk bij het buiten gebruik van deze waterdichte radio is dat hij in verbinding staat met het internet. De optie om uw eigen telefoon of tablet te koppelen met de radio, om zo via deze apparaten uw muziek te streamen, is uiteraard mogelijk. Met de magnetische wandhouder (tevens oplaadstation) heeft de N-Joy Music Center altijd een mooie vaste plek in uw tuin, maar blijft hij mobiel te gebruiken.

Wifi speakers buiten inbouwen

AquaSound heeft enkel (Wifi) inbouw speakers voor buiten. Hierdoor is er een lege ruimte nodig, zoals een vals plafond, waar de speakers ingebouwd worden. Denk aan overkappingen, veranda’s of zelfs de schuur als geschikte locaties voor het plaatsen van de speakers. Belangrijk is dat de locatie van de speaker binnen het bereik van uw Wifi-netwerk valt.

Het grote voordeel van Wifi speakers is dat ze multiroom (tegelijkertijd luisteren in meerdere kamers) gebruikt kunnen worden. Wifi speakers buiten zijn gemakkelijk uit te breiden naar binnen en te integreren door het hele huis. De speaker zit op hetzelfde (thuis)netwerk als de telefoon en is daardoor altijd bereikbaar zolang u op ditzelfde netwerk zit met de audiobron. Ook kunnen er meerdere apparaten gekoppelde worden met de Wifi speakers, zo bent u nog flexibeler. Laat de tuinfeestjes maar beginnen.

crossmenu