Waterdichte TV voor buiten

Buiten TV kijken, heerlijk vanuit de luie stoel of jacuzzi, genietend in het zonnetje. Of het nu is om de zomerse sportevenementen zoals de Tour de France, Olympische Spelen of het EK op de voet te volgen, zonder het lekkere weer te missen, of gewoon omdat u graag tijdens de lange zomeravonden in de tuin zit maar ook uw favoriete programma’s wilt volgen. Maar om de TV elke avond naar binnen te halen is veel gedoe. Daarom dat we ons al jaren toeleggen op waterdichte producten. Voor gebruik in badkamers maar zeker ook voor buiten zoals in de tuin of op de boot. De AquaSound producten kunnen het allemaal aan. Zo laat je de TV dus gewoon lekker buiten in de tuin hangen. Sneeuw of regen, het maakt niets uit. In ons assortiment vindt u de outdoor TV in drie verschillende afmetingen. Tip: deze schermen zijn ook ideaal in te zetten op (buiten) evenementen en festivals.

Outdoor TV 42″, 55″ of 65″

De Outdoor TV van AquaSound komt in drie maten, namelijk 42″, 55″ of 65″. Zo heeft u ook van verderaf perfect beeld en ziet u precies wat er zich op het beeld afspeelt. De Outdoor TV heeft een nog hogere waterdichtheidsgraad; IP65 rating. Deze tv kan zonder problemen tegen water, regen, vocht, stoom en hoge luchtvochtigheid. De Outdoor TV is speciaal ontwikkeld om onder de zwaarste omstandigheden optimaal te presteren. Door de hoge helderheid van het scherm is het beeld zelfs in het zonlicht goed te zien.

Alle modellen Outdoor TV’s zijn voorzien van twee ingebouwde speakers, maar kan dankzij de standaard aansluitingen (o.a. HDMI, USB en Audio out) ook op de reeds aanwezige geluidsinstallatie of waterdichte speakers van AquaSound worden aangesloten. Zo maakt u het een echt onderdeel van de multimedia setup die reeds buiten aanwezig is.

Welke TV kiest u voor buiten?

Om tot de beste keuze voor uw situatie te komen is het beoogde doel van de waterdichte TV voor buiten slim om te achterhalen. Met hoeveel personen wilt u bijvoorbeeld uw favoriete sportevenementen volgen? Enkel met het gezin of juist met de hele familie of vriendengroep? Als u lekker met het gezin buiten, onder de veranda of patio wilt genieten van televisieprogramma’s of Netflix dan is de 42″ waterdichte tv zeer geschikt. Maar wordt het de bedoeling om met een grote groep mensen te kijken naar bijvoorbeeld het EK of WK voetbal, dan is een Outdoor TV met een grotere afmeting daar veel beter voor geschikt. Zo kijkt u ook vanaf een afstand naar een haarscherp beeld.

Komt u er niet helemaal uit? Laat dan een reactie achter onder dit bericht of neem vrijblijvend contact met ons op om uw situatie door te spreken.

crossmenu