Badkamer TV

Uren ontspanningsplezier met de badkamer Smart TV van AquaSound. Kijk naar je favoriete serie of film. Met de Smart functionaliteit haal je ook Netflix, Videoland en YouTube binnen de badkamermuren. Ingebouwd in de muur vormt deze TV dé blikvanger in elke badkamer, maar ook als opbouwmodel zal de waterdichte Smart TV eenvoudig zijn plaats vinden. Het scherm meet 27 inch enheeft een diepte van slechts 25 millimeter. De badkamer TV is waterdicht en daarmee veilig te gebruiken in de badkamer.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van bovenstaande diensten kan een abonnement vereist zijn.

Streamen maar…
Niet voor niets is de badkamer TV uitgebreid met een Smartfunctie. Zo downloadt u gemakkelijk uw favoriete streamingdiensten en kijkt u die spannende serie heerlijk vanuit een warm bad.

AquaSound Smart TV in twee uitvoeringen

De AquaSound Smart TV is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Kies de 27 inch inbouw TV voor een strakke minimalistische afwerking in de badkamer. Er is ook een 27 inch opbouw TV voor de badkamer welke slechts 25 millimeter dun is. Samen met de meegeleverde VESA steun kan deze Smart TV op elke gewenst plaats in de badkamer gemonteerd worden.

Inbouw

ASV2770iXS

• 27 inch
• Android Smart TV
• Full HD
• DVB-C en T2 Tuner
• Inbouw
• Voor in de badkamer

Opbouw

ASV2770XS

• 27 inch
• Android Smart TV
• Full HD
• DVB-C en T2 Tuner
• Opbouw
• Voor in de badkamer

Smart TV voor de badkamer

Door de waterdichtheidsklasse IPX5 is de AquaSound 27 inch Smart TV uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer. Naast ondersteuning voor DVB-signalen van Ziggo en KPN, zijn de TV’s ook uitgerust met Smart functionaliteit via WiFi of LAN. Zo komen Netflix, YouTube of Videoland beschikbaar binnen de badkamermuren. Download eenvoudig apps uit de Google Play Store... Dat is pas gemak!

Inbouw of Opbouw

Eén TV in twee uitvoeringen. Kies voor inbouw om de badkamer Smart TV geheel in de muur te verwerken. De TV komt hierdoor slechts 8 millimeter op de tegels te liggen. 10 sterke magneten houden de TV op z'n plaats. Een strakke, minimalistische oplossing.

Of kies voor de voor de opbouw variant, een VESA beugel wordt meegeleverd. Het scherm is hierdoor kantelbaar, om ‘m nog beter op uw wensen af te stemmen. Elke andere VESA steun (200x200mm) kan ook gecombineerd met deze TV.

Waterdichte TV

De veiligheid van de gebruiker staat voorop. Daarom zijn de schermen waterdicht met een IPX5 classificatie, waardoor er geen water en vocht in het scherm kan dringen. Een veilig gevoel. Dit garandeert een langdurig gebruik van onze waterdichte TV.

Verwarmd scherm

Om condensvorming te voorkomen op de glasplaat van de badkamer TV’s, wordt het scherm verwarmd. Zo kijkt u naar een helder condensvrij beeld. Altijd ultiem genieten.

Verborgen vibration speakers

De waterdichte badkamer TV heeft twee verborgen speakers aan de voorzijde. U hoort ze wel, maar ziet ze niet. De speakers brengen heel subtiel de glasplaat in beweging. Dit zorgt voor een heldere geluidsweergave, zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van de TV. Natuurlijk is het mogelijk om externe speakers aan te sluiten (AquaSound versterker vereist), voor een nog royalere geluidservaring. Bijvoorbeeld een van onze waterdichte badkamer speakers, die mooi in te bouwen zijn in het plafond.

Ziggo, KPN en Smart TV

De AquaSound Smart TV is uitgerust met verschillende tuner types. Voor Ziggo gebruikers is een DVB-C tuner voorzien. KPN klanten kunnen gebruikmaken van de DVB-T2 tuner.

Ziggo
KPN
Canal Digitaal

Liever genieten van spannende series of films op Netflix, Videoland of Youtube? Via Google Play downloadt u elke streaming app die u maar wilt. Dat is de toegevoegde waarde van de Smart functionaliteit. Alles binnen handbereik van de gebruiker.

KPN Interactieve TV
Ziggo GO
T-Mobile TV Anywhere
Films en Series
Online Content
Films en Series
Films en Series
Films en Series
Films en Series

Media-Box

De Badkamer TV’s worden geleverd met een Media-Box, waar alle aansluitingen en slots op zitten. De Media-Box is separaat van het scherm. Zo houden we de waterdichte en niet-waterdichte componenten gescheiden. Veiligheid staat voorop!

De inbouw TV wordt geleverd met een media-kabel van 150 centimeter, welke u direct op de Media-Box kunt aansluiten. De opbouw badkamer TV wordt voorzien van een media-kabel met een lengte van 225 centimeter. Ook deze kabel sluit u aan op de Media-Box.

Altijd haarscherp beeld
Doordat het scherm van de badkamer TV verwarmd wordt zal er geen condensvorming plaatsvinden. Hierdoor kijkt u altijd naar een haarscherp beeld.

Technische specificaties

Hieronder zijn de specificaties en gebruikshandleiding te vinden van de Badkamer TV's.

Inbouw

ASV2770iXS

Scherm

Formaat
Resolutie
Helderheid

Anti Condens
Anti Reflectie

27 inch
Full HD
-

JA
-

Systeem

OS
Tuner

Android TV
DVB-C/S2/T2

Audio

Interne Speakers
Externe Speakers (optioneel)

JA
via Audio Out

Aansluitingen

HDMI
Audio Out
Coax
CI+
LAN
WiFi

2x
1x
2x
1x
1x
JA

Eigenschappen

Afmetingen
Gewicht
Verbruik
Classificatie

715 x 496 x 25 mm
25kg
60W
IPX5

Accessoires

Mediabox Afmetingen
Mediabox Kabel

Backbox Afmetingen

254 x 203 x 40 mm
150 cm

665 x 447 x 76 mm

Opbouw

ASV2770XS

Scherm

Formaat
Resolutie
Helderheid

Anti Condens
Anti Reflectie

27 inch
Full HD
-

JA
-

Systeem

OS
Tuner

Android TV
DVB-C/S2/T2

Audio

Interne Speakers
Externe Speakers (optioneel)

JA
via Audio Out

Aansluitingen

HDMI
Audio Out
Coax
CI+
LAN
WiFi

2x
1x
2x
1x
1x
JA

Eigenschappen

Afmetingen
Gewicht
Verbruik
Classificatie

715 x 496 x 25 mm
25kg
60W
IPX5

Accessoires

Mediabox Afmetingen
Mediabox Kabel

VESA Afmetingen

254 x 203 x 40 mm
225 cm

200 x 200 mm

crossmenuchevron-down