Badkamer TV

Uren ontspanningsplezier met de badkamer Smart TV van AquaSound. Kijk naar je favoriete serie of film. Met de Smart functionaliteit haal je ook Netflix, Videoland en YouTube binnen de badkamermuren. Ingebouwd in de muur vormt deze TV dé blikvanger in elke badkamer, maar ook als opbouwmodel zal de waterdichte Smart TV eenvoudig zijn plaats vinden. Het scherm meet 27 inch enheeft een diepte van slechts 25 millimeter. De badkamer TV is waterdicht en daarmee veilig te gebruiken in de badkamer.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van bovenstaande diensten kan een abonnement vereist zijn.

Streamen maar…
Niet voor niets is de badkamer TV uitgebreid met een Smartfunctie. Zo downloadt u gemakkelijk uw favoriete streamingdiensten en kijkt u die spannende serie heerlijk vanuit een warm bad.

AquaSound Smart TV in twee uitvoeringen

De AquaSound Smart TV is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Kies de 27 inch inbouw TV voor een strakke minimalistische afwerking in de badkamer. Er is ook een 27 inch opbouw TV voor de badkamer welke slechts 25 millimeter dun is. Samen met de meegeleverde VESA steun kan deze Smart TV op elke gewenst plaats in de badkamer gemonteerd worden.

Inbouw

ASV2770iXS

• 27 inch
• Android Smart TV
• Full HD
• DVB-C en T2 Tuner
• Inbouw
• Voor in de badkamer

Opbouw

ASV2770XS

• 27 inch
• Android Smart TV
• Full HD
• DVB-C en T2 Tuner
• Opbouw
• Voor in de badkamer

Ervaringen van onze klanten

Bekijk hieronder een selectie aan ervaringen van enthousiaste gebruikers.

5.0
Gebaseerd op 27 beoordelingen
powered by Google
femke heijligersfemke heijligers
14:58 07 Jun 23
Goede kwaliteit en uitstekende service voor én na de aankoop!
SveneezySveneezy
14:34 07 Jun 23
De speakers geven spectaculair goed geluid. Ze blinderen ook hartstikke mooi in het plafond.De... service van Aquasound is onbetaalbaar! Ze zijn goed bereikbaar en staan ruim open voor vragen en advies.Zeker een aanrader.lees verder
Robbert RobbdijkersRobbert Robbdijkers
14:19 07 Jun 23
Zeer tevreden over dit product. Enige nadeel wat ik kan benoemen is dat de kinderen nog langer in... de badkamer bezig zijn.lees verder
Inge van de WaterInge van de Water
14:14 07 Jun 23
Hele fijne boxen voor in de badkamer gekocht, wat zijn we er blij mee! Geen losse muziekboxen meer... maar gewoon via je telefoon radio of spotify aanslingeren. Het werkt perfect, super snel en het geluid is waanzinnig, denk dat de buren ook mee kunnen genieten. Echt een fijne investering!lees verder
Rick VossenRick Vossen
13:08 07 Jun 23
Gebruik al ruim een jaar met veel plezier de N-Joy i.c.m. een bluetooth box. Zeer tevreden mee! Heb... ook geen enkel ander gebruiksvriendelijk alternatief kunnen vinden hiervoor.lees verder
Martin BeekMartin Beek
15:18 29 Jul 22
Ja hoor... ze bestaan echt nog... bedrijven die de klantvriendelijkheid en service hoog in het... vaandel hebben staan.Aquasound verdient deze 5 sterren ruimschoots.Als eigenaar van een verouderd ("overleden?") Wipod systeem kreeg ik van hun steeds weer meer dan uitstekende, snelle en duidelijke reacties om het systeem weer functioneel te maken.Naar verwachting benodigde onderdelen werden snel toegestuurd en werd zelfs aangeboden om het geheel naar hun op te sturen om met hun specifieke deskundigheid en apparatuur te testen.Dit uiteindelijk gedaan en ook nu weer snel afgewerkt en geïnformeerd.Resultaat: Wipod "gereanimeerd" en kan er weer jaren tegen.Kosten.... verwaarloosbaar:"SERVICE VAN DE ZAAK!!!"Waar kom je dat nog tegen!!!CHAPEAU 👌👌👌Mocht het ooit weer nodig zijn komt er zeker weer een fijn systeem van Aquasound.lees verder
John van der VeenJohn van der Veen
21:15 04 Jan 22
Ik kan hier een heel verhaal neer zetten maar alle reviews hieronder geven het al aan. Zéér klant-... en servicegericht bedrijf. Verlenen echt alle medewerking, telefonisch of via mail, om het 100% in orde te krijgen. Kreeg in het begin zelf het geluid niet helemaal naar de zin, nu prima voor elkaar. Geweldig tevreden, prima systeem, Njoy controller + wifi speakers. Zo zou het overal qua service moeten zijn!lees verder
Rick BastenRick Basten
08:31 07 Apr 20
Geweldig bedrijf!!Eerder al eens een set van AquaSound gehad waar ik altijd veel plezier van gehad... heb. Met de verbouwing van de nieuwe badkamer weer gekozen voor een systeem van AquaSound. Ik heb gekozen voor de Move Speakers met de N-Joy controller, totaal geen spijt van. Goed geluid en een controller die eigenlijk op zichzelf al een decoratie op de muur is.Helaas ging de controller kapot maar door een uitstekende service had ik met een paar dagen (!!!) al een nieuwe controller in huis, deze service vind je bijna nergens meer.Voorafgaand aan de aankoop contact gehad om advies in te winnen, tijdens de installatie contact gehad over de installatie en achteraf contact gehad over de controller. Altijd snelle en correcte reacties. Zeker een aanrader!lees verder
bennie .bokobennie .boko
12:38 18 Oct 19
Veel problemen ondervonden door een probleem hier met Bluetooth. binnen no-time kreeg ik een andere... versterker opgestuurd. Maar ook die werkte niet zoals het moest. Dus lag het probleem hier in of rond het huis wat het BT signaal stoorde en waardoor de verbinding steeds weg viel.telkens een ontzettend goede ondersteuning gehad van Aquasound , en net zo lang bezig geweest dat we het goed werkend kregen ! en dat is gelukt ! de service en aftersales is perfect waar heel veel andere bedrijven een puntje aan kunnen zuigen..ontzettend bedankt !!lees verder
jurgen dokterjurgen dokter
06:36 12 Jun 19
Enkele keren wat probleempjes gehad met mijn N-Joy controller. Ik krijg direct een RMA formulier... opgestuurd en ze willen hem direct kosteloos repareren/vervangen. Een keer door eigen schuld het scherm gebroken. Bij inlevering van de oude en het bijbetalen van een bedrag kon ik een nieuwe ontvangen. Top geregeld!lees verder
js_loader

Smart TV voor de badkamer

Door de waterdichtheidsklasse IPX5 is de AquaSound 27 inch Smart TV uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer. Naast ondersteuning voor DVB-signalen van Ziggo en KPN, zijn de TV’s ook uitgerust met Smart functionaliteit via WiFi of LAN. Zo komen Netflix, YouTube of Videoland beschikbaar binnen de badkamermuren. Download eenvoudig apps uit de Google Play Store... Dat is pas gemak!

Inbouw of Opbouw

Eén TV in twee uitvoeringen. Kies voor inbouw om de badkamer Smart TV geheel in de muur te verwerken. De TV komt hierdoor slechts 8 millimeter op de tegels te liggen. 10 sterke magneten houden de TV op z'n plaats. Een strakke, minimalistische oplossing.

Of kies voor de voor de opbouw variant, een VESA beugel wordt meegeleverd. Het scherm is hierdoor kantelbaar, om ‘m nog beter op uw wensen af te stemmen. Elke andere VESA steun (200x200mm) kan ook gecombineerd met deze TV.

Waterdichte TV

De veiligheid van de gebruiker staat voorop. Daarom zijn de schermen waterdicht met een IPX5 classificatie, waardoor er geen water en vocht in het scherm kan dringen. Een veilig gevoel. Dit garandeert een langdurig gebruik van onze waterdichte TV.

Verwarmd scherm

Om condensvorming te voorkomen op de glasplaat van de badkamer TV’s, wordt het scherm verwarmd. Zo kijkt u naar een helder condensvrij beeld. Altijd ultiem genieten.

Verborgen vibration speakers

De waterdichte badkamer TV heeft twee verborgen speakers aan de voorzijde. U hoort ze wel, maar ziet ze niet. De speakers brengen heel subtiel de glasplaat in beweging. Dit zorgt voor een heldere geluidsweergave, zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van de TV. Natuurlijk is het mogelijk om externe speakers aan te sluiten (AquaSound versterker vereist), voor een nog royalere geluidservaring. Bijvoorbeeld een van onze waterdichte badkamer speakers, die mooi in te bouwen zijn in het plafond.

Ziggo, KPN en Smart TV

De AquaSound Smart TV is uitgerust met verschillende tuner types. Voor Ziggo gebruikers is een DVB-C tuner voorzien. KPN klanten kunnen gebruikmaken van de DVB-T2 tuner.

Ziggo
KPN
Canal Digitaal

Liever genieten van spannende series of films op Netflix, Videoland of Youtube? Via Google Play downloadt u elke streaming app die u maar wilt. Dat is de toegevoegde waarde van de Smart functionaliteit. Alles binnen handbereik van de gebruiker.

KPN Interactieve TV
Ziggo GO
T-Mobile TV Anywhere
Films en Series
Online Content
Films en Series
Films en Series
Films en Series
Films en Series

Media-Box

De Badkamer TV’s worden geleverd met een Media-Box, waar alle aansluitingen en slots op zitten. De Media-Box is separaat van het scherm. Zo houden we de waterdichte en niet-waterdichte componenten gescheiden. Veiligheid staat voorop!

De inbouw TV wordt geleverd met een media-kabel van 150 centimeter, welke u direct op de Media-Box kunt aansluiten. De opbouw badkamer TV wordt voorzien van een media-kabel met een lengte van 225 centimeter. Ook deze kabel sluit u aan op de Media-Box.

Altijd haarscherp beeld
Doordat het scherm van de badkamer TV verwarmd wordt zal er geen condensvorming plaatsvinden. Hierdoor kijkt u altijd naar een haarscherp beeld.

Technische specificaties

Hieronder zijn de specificaties en gebruikshandleiding te vinden van de Badkamer TV's.

Inbouw

ASV2770iXS

Scherm

Formaat
Resolutie
Helderheid

Anti Condens
Anti Reflectie

27 inch
Full HD
-

JA
-

Systeem

OS
Tuner

Android TV
DVB-C/S2/T2

Audio

Interne Speakers
Externe Speakers (optioneel)

JA
via Audio Out

Aansluitingen

HDMI
Audio Out
Coax
CI+
LAN
WiFi

2x
1x
2x
1x
1x
JA

Eigenschappen

Afmetingen
Gewicht
Verbruik
Classificatie

715 x 496 x 25 mm
25kg
60W
IPX5

Accessoires

Mediabox Afmetingen
Mediabox Kabel

Backbox Afmetingen

254 x 203 x 40 mm
150 cm

665 x 447 x 76 mm

Opbouw

ASV2770XS

Scherm

Formaat
Resolutie
Helderheid

Anti Condens
Anti Reflectie

27 inch
Full HD
-

JA
-

Systeem

OS
Tuner

Android TV
DVB-C/S2/T2

Audio

Interne Speakers
Externe Speakers (optioneel)

JA
via Audio Out

Aansluitingen

HDMI
Audio Out
Coax
CI+
LAN
WiFi

2x
1x
2x
1x
1x
JA

Eigenschappen

Afmetingen
Gewicht
Verbruik
Classificatie

715 x 496 x 25 mm
25kg
60W
IPX5

Accessoires

Mediabox Afmetingen
Mediabox Kabel

VESA Afmetingen

254 x 203 x 40 mm
225 cm

200 x 200 mm

crossmenuchevron-down