Waterdichte bluetooth speaker voor buiten

Met de zomer weer in aantocht kijken we allemaal uit naar lange zomeravonden in de tuin. Lekker barbecueën of relaxen in de zon en om de perfecte sfeer te creëren natuurlijk fijne achtergrondmuziek. Nu kunt u de speakers van binnen extra hard zetten, maar vaak is dat niet ideaal of niet goed voor uw boxen. AquaSound heeft hiervoor de oplossing; waterdichte speakers voor buiten in de tuin. De speakers zijn ontworpen voor gebruik in de badkamer, maar worden net zo makkelijk in de tuin, onder de veranda of bij het terras ingebouwd. Ons aanbod waterdichte en vochtbestendige speakers is te gebruiken met Bluetooth of met Wifi. Net wat u wilt. Onderaan dit blog leggen we het verschil tussen beide mogelijkheden uit.

Waterdichte speakers voor buiten in de tuin

De badkamer speakers van AquaSound zijn veel breder in te zetten dan enkel in de badkamer. Hoewel ze zijn ontworpen voor de meest vochtige kamer in huis, zijn ze ook buitenshuis te gebruiken. We zien onze speakers zelfs terug in kajuiten van boten. AquaSound heeft zeven verschillende speakers in het assortiment. Allemaal met een verschillende look zodat deze naadloos aansluit bij uw inrichting. De gemene deler van alle speakers is dat ze waterdicht en vochtbestendig zijn. Ze kunnen in de meeste omstandigheden gebruikt worden. En voor de extreme hebben we speciale speakers ontworpen. Zo zijn sommige speakers hittebestendig voor gebruik in een sauna. Maar ook kunt u de keuze maken op basis van inbouwmaat of geluidskwaliteit. Net wat u belangrijk vindt aan een waterdichte speaker voor in de tuin. Onze speakers zijn standaard leverbaar in de kleuren wit, zwart of mat chroom. Maar omdat inbouw speakers moeten passen bij de rest van het interieur kunnen ze op aanvraag geleverd worden in meer dan 200 RAL-kleuren. Zo geeft u uw speakers een unieke touch.

Of kies voor een waterdichte radio buiten

AquaSound gaat verder dan enkel waterdichte Bluetooth of Wifi speakers. We hebben ook een waterdichte radio, het N-Joy Music Center. Deze kan zonder problemen mee onder de douche, dus buiten in de tuin is ook geen enkel probleem. Met deze waterdichte radio hoeft u geen telefoon op de buiten speakers meer aan te sluiten, de N-Joy controller regelt het allemaal. Met het 5″ touchscreen bedient u de radio eenvoudig, wissel tussen internetradiostations, Spotify of zet uw eigen mediabestanden (tot 12GB) op de controller. Zo luistert u ook buiten in de tuin naar uw favoriete muziek of radiostation. Wel belangrijk bij het buiten gebruik van deze waterdichte radio is dat hij in verbinding staat met het internet. De opties om uw eigen telefoon of tablet te koppelen met de radio, om zo via deze apparaten uw muziek te streamen is uiteraard ook mogelijk. Met de magnetische wandhouder heeft de N-Joy Music Center altijd een mooie vaste plek in uw tuin, maar blijft hij mobiel te gebruiken.

Bluetooth of Wifi speakers inbouwen?

AquaSound biedt zowel waterdichte bluetooth speakers als Wifi speakers aan. Eigenlijk verschillen de speakers niet, maar enkel de ontvangers. Zo kiest u dus uw favoriete speaker en maakt u daarna de afweging tussen Bluetooth of Wifi. Beide systemen hebben voor- en nadelen. Zo hebben Bluetooth speakers afstandsbeperkingen (ze hebben een bereik van ongeveer 7-9 meter). Op de grens van deze afstand kan er zich kwaliteitsverlies voordoen of kunnen er drops worden ervaren. Muziek kan haperen of soms wegvallen. De muziekbron (in de meeste gevallen de telefoon) moet dus in de buurt blijven van de speaker. Hierdoor is het meestal niet mogelijk om meerdere speakers tegelijkertijd te koppelen, of in meerdere kamers (multiroom) naar dezelfde muziek te luisteren. Wifi speakers kunnen dit wel, deze zijn hierdoor ideaal te integreren door het gehele huis. De speaker zit op hetzelfde (thuis)netwerk als de telefoon en is daardoor altijd bereikbaar zolang u op ditzelfde netwerk zit met de audiobron. Ook kunnen er op Wifi speakers meerdere mobiele telefoons tegelijkertijd gekoppeld worden, zo bent u nog flexibeler tijdens ontspannen tuinfeestjes.

Benieuwd naar het aanbod waterdichte speakers voor buiten? Bekijk de verschillende modellen, zoek een dealer in de buurt of koop ze direct in de AquaSound webshop.

crossmenu