Sauna speakers

Voor wie alleen ontspannen in de sauna niet genoeg is en nog meer prikkels nodig heeft om tot rust te komen, zijn er de AquaSound Sauna speakers! Dé waterdichte Bluetooth of Wifi speaker die temperaturen tot 100 graden Celsius aankan. Ideaal voor het plaatsen in uw sauna thuis, maar ook perfect geschikt voor wellness centers, de sauna in de sportschool of in het hotel. Onze Jazz Extreme speaker kan, zoals de naam aangeeft, extremen temperaturen aan van -25 tot +100 graden Celsius. Net als alle andere speakers van AquaSound is dit model water- en stoomdicht. Het maakt dus niet uit in wat voor een sauna u deze speaker plaatst. Het is altijd heerlijk ontspannen met perfect geluid.

Speaker voor zowel droge als natte sauna’s

Of u nu een speaker zoekt voor een droge of natte sauna of zelfs voor een stoomcabine of infrarood sauna, de Jazz Extreme kan het aan! Dit model is getest in de uiterste omstandigheden, bij temperaturen rond de 50 graden zoals bij natte sauna’s, stoomcabines en baden tot droge sauna’s waar een temperatuur van 90 graden niet gek is. De Jazz Extreme blijft perfect werken en speelt uw muziek zonder problemen af via de 70W speaker. Met een inbouwdiepte van 60 mm en een breedte van 175 mm is hij in praktisch elke cabine eenvoudig te plaatsen.

Sauna speakers voor één of meerdere sauna’s

De Jazz Extreme kan zowel als Bluetooth speaker of als Wifi speaker gebruikt worden. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Uiteraard helpen we u graag een beslissing te maken. De keuze is vooral afhankelijk van hoeveel speakers u wilt installeren. De sauna speaker(s) worden namelijk aangesloten op ofwel een Bluetooth ontvanger of een Wifi ontvanger. De Bluetooth versie is beperkt tot twee speakers, waar de Wifi versie uitgebreid kan blijven worden.

Bluetooth speakers

Bluetooth speakers kennen afstandsbeperkingen (ze hebben een bereik van ongeveer 7-9 meter). Op de grens van deze afstand kan er zich een kwaliteitsverlies voordoen of kunnen er drops worden ervaren. Muziek kan haperen of soms wegvallen. De muziekbron moet dus in de buurt blijven van de speaker. Hierdoor is het meestal niet mogelijk om meerdere speakers tegelijkertijd te koppelen of in meerdere kamers (multiroom) naar dezelfde muziek te luisteren.

Wifi speakers

Waar de Bluetooth speakers beperkingen hebben, komt daar het voordeel van Wifi speakers naar voren. Deze kunnen streamen zonder afstandsbeperkingen en zonder kwaliteitsverlies. De speaker zit op hetzelfde (thuis)netwerk als de audiobron en heeft daardoor altijd bereik zolang deze hiermee verbonden blijft. Dit maakt het een ideale optie voor wellness centers, de sauna in de sportschool of in een hotel. U kunt namelijk dezelfde muziek streamen naar de speakers in de sauna als naar die in de algemene ruimte of zelfs kleedkamer.

Sauna speaker koppelen aan multiroom speakers

Aangezien een sauna sessie niet te lang mag duren zorgt het voor nog een betere ervaring als de sfeermuziek van buiten de sauna mee naar binnen genomen wordt, of andersom. Maar ook is het mogelijk om diverse muziek af te spelen over verschillende speakers. Zo kan er voor elke sauna een aparte sfeer gecreëerd worden terwijl er in de algemene ruimte ontspannen achtergrondmuziek speelt.

De Jazz Extreme is via de Wifi ontvanger ook te koppelen aan het assortiment badkamer speakers van AquaSound. Alle speakers in ons assortiment zijn waterdicht en te plaatsen in badkamers, zwembaden of zelfs buiten. De muziek blijft niet achter in de sauna en er valt nooit een stil moment. Zo wordt uw thuis sauna of een dagje sauna een nog fijnere beleving!

Benieuwd naar de multiroom mogelijkheden of wilt u meerdere speakers tegelijkertijd bestellen? Neem vrijblijvend contact op, we spreken uw situatie graag door voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

crossmenu