WiFi-Audio Versterker met Speakers en WiFi-speakers

Wifi speakers, dé opvolger van Bluetooth

Wat is er nu mooier dan thuiskomen na een werkdag en tijdens het koken te luisteren naar uw favoriete muziek? De Wifi inbouw speakers van AquaSound zijn perfect op te nemen in uw huisnetwerk. Waardoor u altijd direct uw favoriete muzieklijsten streamt over deze inbouw speakers van hoge kwaliteit. Door het slimme besturingssysteem speelt u per kamer uw muziek over de Wifi inbouw speakers af.

Wifi audio voor nog beter geluid

Bluetooth audio heeft zich al jaren bewezen binnen het AquaSound assortiment als het gaat om betrouwbare geluidsoverdracht in de keuken, (slaap)kamer en badkamer. Elke SmartPhone/iPhone is er mee uitgerust en iedereen weet hoe op deze manier muziek of video’s te streamen. Wifi audio is ‘The Next Generation’ en geeft streamen een nieuwe dimensie. Zonder afstandsbeperkingen, zonder kwaliteitsverlies. Het bereik is groter (dan bij Bluetooth) en stabieler, dus beter. Alle Wifi audio* speakers die in uw huisnetwerk zijn opgenomen zijn direct benaderbaar met uw SmartPhone. Apple gebruikers kunnen direct streamen middels Airplay. Vanuit Spotify Premium (iOS en Android) kunt u een Wifi speaker selecteren en direct streamen. Voor Android gebruikers (maar ook voor iOS) hebben we ook een handige App, die overzichtelijk één of meerdere Wifi speakers in het scherm weergeeft. Selecteer en speel. Betrouwbaar, makkelijk en heel stabiel.

Keuze uit 3 systemen

Omdat niet elke gebruiker dezelfde wensen heeft, hebben we 3 sets voor u samengesteld. Elke set met z’n eigen specifieke eigenschappen. Een ‘Light’ set voor de gebruiker die gewoon een lekker muziekje wil tijdens het douchen. Een ‘Luxe’ set, waarbij de speakers een maat groter zijn en de versterker nét wat meer vermogen heeft. En als derde set een royale speakerset met flink wat power. De hoge, maar ook lage tonen, worden zo perfect weergegeven.

* mits DLNA compatibel

Een nieuwe tijd is aangebroken:

Met de introductie van de WiFi-Audio systemen is een nieuwe tijd aangebroken en dit mag u letterlijk nemen. We willen dit namelijk graag vieren met een 'tijdloos' kado. Bestel vóór 31 december (zie timer hieronder) een AquaSound WiFi-Audio systeem en krijg een prachtig Alpha Sierra waterdicht horloge t.w.v € 349,- kado! Er zijn er van elk horloge slechts 1959 geproduceerd....limited edition dus. Bekijk de website van Alpha Sierra Watches, welk model wij samen voor u geselecteerd hebben.


X

Start de App en zie welke WiFi-speakers in het huisnetwerk zijn opgenomen. Selecteer een ruimte en stream...Spotify, je favoriete radiostation of een song vanaf je mobiel. Gemakkelijk en snel.

En de bediening

die houden

we simpel

De voordelen van WiFi Audio op Bluetooth

Bluetooth is goed…Wifi is beter. Hieronder ziet u in één oogopslag waar de voordelen van Wifi speakers zitten ten opzichte van Bluetooth speakers. Wifi heeft een groter bereik, kan multi-room, heeft nauwelijks drops en meerdere mobiele telefoons kunnen tegelijkertijd de speakers bedienen.

voordelen wifi audio op bluetooth
br-logo
wifi-logo

Gebruiksgemak

Protocol

Frequentie

Bereik

Bereik (in afstand)

Aantal speakers te koppelen

Geluidskwaliteit

Multiroom

Singleroom

✓ ✓
Bluetooth 4.0 (A2DP)
2,4 GHz
✓ ✓
7-9 meter
1 paar (single user only)
✓ ✓ Medium (2,1 Mbit/s)
✓ ✓ ✓ ✓
DLNA / AIRPLAY / WiFi (IEEE801.11 b/g/n)
2,4 GHz
✓ ✓ ✓ ✓
Gehele huis netwerk
1 tot 8 paar (multi user)
✓ ✓ ✓ ✓ ✓ High (11 Mbit/s)

Inbouw speakers plafond Wifi

U bent overtuigd van Wifi audio maar wilt uiteraard dat de speakers netjes worden ingebouwd. Zowel de small, medium als large wifi speakers zijn perfect in te bouwen in bijvoorbeeld uw plafond. Voorzie elke ruimte in uw huis van wifi plafond speakers en creëer een multi-room huisnetwerk. De inbouw speakers zijn gemakkelijk te installeren door het kleine en ondiepe formaat. Een belangrijk speerpunt bij onze wifi plafond speakers is de waterbestendigheid. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur van de inbouw speakers.

Kies Light, Luxe of Pro

Wifi inbouw speakers komen in verschillende maten. Zo heeft elke WiFi speaker z’n eigen unieke eigenschappen om zo te voorzien in uw wensen voor wifi audio. De Light speakers combineren een kleine inbouwdiepte met een prima geluidsprestatie, de Luxe wifi speakers geven een royale geluidsweergave met een goed bereik in de lage als hoge tonen. Wilt u maximale geluidskwaliteit combineren met diepe lage tonen en hoge tonen middels de draaibare tweeter? Kies dan voor de Pro wifi speakers. Bekijk hier de specificaties van de systemen en download instructies van de verschillende sets.

WMA30-RW

WMA30kopie
SPEAKERS:
Rumba (Wit)
45 Watt (max)
120 x 55 mm (rond x diepte)
105 mm (gatmaat)
IPX4
Wit / Zwart / Mat Chroom
.
WiFi-AUDIO VERSTERKER
2x 30 Watt
100 x 80 x 20 mm
Airplay / Spotify (premium only)
App: iOS / Android
WiFi + LAN + Mini-Jack
230V / 24v (3.0A), blok adapter

WMA50-SW

wma50-sw
SPEAKERS:
Samba (Wit)
65 Watt (max)
205 x 75 mm (rond x diepte)
179 mm (gatmaat)
IPX4
Wit / Zwart / Mat Chroom
.
WiFi-AUDIO VERSTERKER
2x 50 Watt
120 x 115 x 40 mm
Airplay / Spotify (premium only)
App: iOS / Android
WiFi + LAN + Mini-Jack
230V / 24v (3.5A), blok adapter

SPKCONGA70-W

SPKConga70w
SPEAKERS:
Conga (Wit)
100 Watt (max)
235 x 95 mm (rond x diepte)
215 mm (gatmaat)
IPX4
Wit / Zwart / Mat Chroom
.
WiFi-AUDIO VERSTERKER (geintergreerd)
2x 70 Watt
235 x 95 (master) / 235 x 75 (slave)
Airplay / Spotify (premium only)
App: iOS / Android
WiFi + LAN + RCA
230V / 24v (3.5A), blok adapter

Eenvoudig geïntegreerd

De Wifi-speakers zijn eenvoudig snel in uw eigen huisnetwerk te integreren. De verschillende mogelijke opstellingen tonen we u. Ontdek welke in uw situatie het beste past.

Standaard opstelling (WLAN)

Deze opstelling gebruikt u als uw eigen WiFi-router (1) beneden, voldoende bereik heeft om het hele huis van goede WiFi te voorzien. Uw mobiele telefoon(2) en de WiFi-Audio versterker (3) worden beiden in het huisnetwerk opgenomen.

U kunt een of meerdere WiFi-Audio versterkers / WiFi- speakers in uw huisnetwerk opnemen. Alle WiFi-speakers die zich in het huisnetwerk bevinden kunnen nu met uw mobiele telefoon (Middels Airplay of APP) benadert worden. Ook combinaties van WLAN en LAN is (uiteraard) mogelijk.

In dit schema is de WiFi-Audio set WMA50-SW opgenomen als voorbeeld.

Lan-opstelling

De WiFi-Audio versterker (3) beschikt ook over een LAN-poort. Een LAN-aansluiting geeft nog meer betrouwbaarheid aan het systeem. De WiFi-Audio versterker (3) wordt middels een LAN kabel verbonden met uw eigen router (1) beneden.

Er kunnen meerdere WiFi-Audio speakers/versterkers in 1 huisnetwerk opgenomen worden. Ook combinaties van wLan en LAN is (uiteraard) mogelijk.

In dit schema is de WiFi-Audio set WMA50-SW opgenomen als voorbeeld.

Draadloze uitbreidingsopstelling

Deze opstelling gebruikt u als uw mobiele telefoon(s) de router (1) beneden niet kunnen bereiken. In deze opstelling krijgt de WiFi-audio versterker de functie van draadloos Access-Point (eenvoudig in te stellen middels een App).

De WiFi-Audio versterker (3) wordt in het huisnetwerk van de WiFi-router (1) beneden opgenomen. Uw mobiele telefoon (2) wordt nu in het WiFi netwerk van het Access-Point (3) opgenomen.

In dit schema is de WiFi-Audio set WMA50-SW opgenomen als voorbeeld.

Welk model kiest u?

Kies voor de Wifi audio versterker met Rumba speakers met een prima prijs/prestatie verhouding. Kies voor de set met ‘Samba’ speaker-set voor een Wifi-audiosysteem met uitstekende hoge en lage toon weergave. Wilt u het maximale uit Wifi audio halen, dan is de Wifi speaker Music Center met de ‘Conga’ speaker-set de ideale keuze, door zijn royale omvang en vermogen geniet u als nooit tevoren.

WMA30kopie

WMA30-RW

Wi-Fi versterker met waterdichte Rumba Speakers

wma50-sw

WMA50-SW

Wi-Fi versterker met waterdichte Samba Speakers

SPKConga70w

Spkconga70-w

Waterdichte WiFi Speaker Conga