Move

Waterdichte Bluetooth speakerset (Move)

Via Bluetooth koppelt u makkelijk en snel uw smartphone met de Move. Stream uw favoriete muziek en ontspan. De Move is een High-End Bluetooth waterdichte speaker-set. Perfect voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of op de boot. Maar ook perfect in te zetten in de huiskamer, keuken of veranda.

Waterdichte Bluetooth speaker

Waterdichte 'High-End' Bluetooth speakerset (SPKMove70-W)

wattage

70 Watt

Easy Intergrate

Easy Intergrate

AUX ingang

AUX ingang

Met Bluetooth

Bluetooth 4.0

Waterdichte speakers inbouwen in keuken, badkamer of veranda

Deze High-End Bluetooth speaker-set kan perfect ingebouwd worden in het verlaagde plafond van uw badkamer. Maar ook in de keuken of onder uw veranda zal deze set niet misstaan. De royale waterdichte speakers (diameter 230 mm) geven het geluid glashelder weer. Van de diepste bas tot de hoogste tonen. Een speaker-set die zich prima thuis zal voelen in iedere badkamer. De Move vormt ‘het neusje van de zalm’ binnen het AquaSound assortiment. Stream met hoge kwaliteit uw persoonlijke muziekbestanden, maar ook de muziek uit uw Deezer of Spotify playlist of elke andere app. Deze waterdichte speaker-set laat zich eenvoudig inbouwen én gebruiken.

De 'Move' speakers worden geheel in het plafond verwerkt. De schroefhaken zorgen voor een snelle fixatie in het plafond.

circle

Bluetooth

De Bluetooth (4.0) technologie zorgt voor een stabiele en storingsvrije geluidsoverdracht tot wel 10 meter. Is eenmaal een smartphone, of ander apparaat, gekoppeld dan kunt u zich vrij door de keuken of badkamer bewegen terwijl de muziek van uw keuze gestreamd wordt.

Unieke PIN en ID

Op verzoek kunnen we deze waterdichte speaker-set voorzien van een unieke PIN-code en naam. Zo houdt u altijd de controle en kunnen alleen de gebruikers die de code kennen koppelen met de speakers. Wanneer u hier interesse in heeft geef dit dan alstublieft direct aan bij uw bestelling.

24V voeding

De Move speaker-set heeft een vermogen van 70 Watt (40W RMS). Dit vermogen wordt geleverd door externe voeding van 230V of 24V. De blok adapter kan gewoon door het speaker gat geschoven worden en wordt direct netjes in het plafond weggewerkt.

Aux-in kabel om geluid van een externe bron te horen

De Move speaker 'in actie'

24v voedingskabel en de speakersnoer richting de 'slave' speaker

Waterdichte luidsprekers

De High-End speakers zijn vochtbestendig. De kunststof behuizing, gecombineerd met een Kevlar conus en de 3x gecoate grille, zorgen ervoor dat de speakers ook onder zwaardere omstandigheden hun werk gewoon blijven doen.

Moods...creëer de perfecte match

Elke waterdichte speaker de juiste kleur, die precies past in de kleurstijl van uw badkamer, keuken of andere ruimte. Dat kan met 'Moods'. Deze speakers zijn standaard leverbaar in Wit, Zwart en Mat Chroom. Is dat net niet uw kleur, kies dan uit meer dan 200 RAL-kleuren. Zo vormen de speakers een mooi geheel met de ruimte waar u de speakers inbouwt. Creëer een exclusieve touch.

Blijf 'in control'

Blijf altijd ‘in control‘. U gebruikt namelijk gewoon uw eigen mobiele telefoon met de vertrouwde apps. Het geluid wordt altijd gestreamd naar de waterdichte inbouwspeakers in het plafond. Dat is maximaal genieten.

AUX aansluiting

Tevens is de Move voorzien van een AUX-aansluiting (RCA aansluiting). Hier kunt u een extern apparaat (bijvoorbeeld de AquaSound TV) op aansluiten. Het geluid van de tv wordt doorgelust naar de speakers. Als een Bluetooth apparaat gekoppeld wordt, wordt de AUX automatisch gedeactiveerd en visa versa.

Aansluitingen achterzijde waterdichte speaker

Een AUX-aansluiting (auto-select) is voorzien om het geluid van externe apparaten weer te geven. Als er een Bluetooth verbinding actief is, wordt deze AUX-aansluiting automatisch gedeactiveerd. Daarnaast is een speaker-connector (rood-zwart) voorzien. Hier wordt een tweede (passieve) speaker op aangesloten.

High-lights voorzijde waterdichte speaker

Verfijn de lage tonen. Met de 3 standen schakelaar kan extra bas weergave worden meegegeven bij laag volume. Daarnaast kan de tweeter (voor de hoge tonen weergave) extra gericht worden richting de gebruiker. Zo kan voor elke ruimte de speakers extra worden ingeregeld. De speaker grille wordt middels 8 mini-magneten stevig op z'n plaats gehouden, maar leent zich uitstekend om snel even wat kleine aanpassingen achter de grille te doen.

Snel geïnstalleerd

Het installeren van deze speakers hoeft niet langer te duren dan zo’n 8-10 minuten. Een installateur draait er z’n hand niet voor om. Zo worden de installatiekosten tot een minimum beperkt. Mocht u het liever zelf willen installeren dan is dat ook een optie.

Plug & Play

Technische kennis is niet nodig. Eén speaker dient enkel op de stroom aangesloten te worden, de tweede speaker sluit u direct aan op de eerste speaker. Deze set is direct gebruiksklaar.

Product specificaties

Hieronder een overzicht van de belangrijkste eigenschappen van dit product.

Afmeting: 230 mm (rond)
Gatmaat: 210 mm (rond)
Bluetooth versie: 4.0 (A2DP)
Vermogen: 70 Watt @ 8 Ohm (Piek)
Bereik: 65Hz tot 20kHz
Afstand: tot 15 meter (in open veld)
Inbouwdiepte: 95 mm
Speakerkleur: Wit / Zwart / Mat Chroom / Moods
Adapter: 230V / 24v (3A)
RCA Aux-In (automatische omschakeling)
Welk model kiest u?

Kies de Move waterdichte speaker-set als u via Bluetooth smartphone wilt koppelen aan de speaker-set. Kies voor de WiFi-Audio speaker ‘Conga‘ als u middels Airplay (iOS) of App (Android/iOS) wilt streamen naar 1 of meerdere speakers tegelijk (multi-room).

Waterdichte inbouw speaker
Waterdichte Bluetooth speaker

SPKCONGA-W

WiFi-Audio speaker-set

SPKMOVE70-W

Bluetooth Speaker-set 'Move'